Rezultate

Rezultate Herbalife

Telefon:  0720.271947

               0247.417536
Mariana Frunzulica — consultant

Distribuitor Independent HERBALIFE

marianafrunzulica@yahoo.com

 

 

Programele Herbalife se adreseaza tuturor celor care doresc sa aiba o stare optima de sanatate si   sunt indreptate in mai multe directii:

 

· Controlul greutatii - pentru slabire, ingrasare, mentinerea greutatii, fiind singura alternativa sanatoasa la extenuantele diete sau cure de slabire.

· Sport & fitness - pentru a sustine efortul intens prin suplimenti care sa ajute organismul sa faca fata proceselor metabolice si oxidative complexe, contribuind la obtinerea rezultatelor.

· Energizare, vitaminizare si reglarea metabolismului.

· Invatarea organismului cu o nutritie corecta si mentinerea rezultatelor.

· Wellness realizarea unui echilibru total fizic si psihic prin mentinerea unei stari de sanatate excelente,a greutatii optime, ce duce la prezenta energiei, optimismului si a unei atitudini pozitive fata de viata.

Informatiile prezentate in acest site se refera la stil de viata si alimentatie sanatoasa, nu reprezinta tratamente medicale si nu pot inlocui sfatul medicului.

· Produsele Herbalife nu sunt medicamente si nu au rolul de a vindeca boli si afectiuni cronice.

· Sunt alimente dietetice si suplimenti nutritivi din plante pentru o nutritie echilibrata. Nu contin conservanti si ingrediente animale, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control si nu contin componente daunatoare sanatatii. Pentru probleme grave de sanatate adresati-va medicului.

· Produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitori independenti autorizati.

©2009 ConsultantWellness.ro — Toate drepturile rezervate

Text Box: Rezultate Slabire
Rezultate Ingrasare
Rezultate Ingrijirea Tenului
Rezultate Sportivi