Parfumuri

Pret: 104 lei

Eau de perfume

Preturile sunt exprimate in lei ! - contin TVA

 

Woman este un parfum pentru femeia moderna si activa, eau de parfum. Amestec de citrice, cu iz de flori de iasomie, nufar si bujor. Aroma subtila dar distincta. Acest parfum armonios respecta atat feminitatea, cat si puterea. Parfumul este fabricat in SUA. Elaborat exclusiv pentru HERBALIFE INTERNATIONAL OF AMERICA INC. Eau de parfum. Un parfum pentru femeia moderna si activa. Un amestec de citrice, cu iz de flori de iasomie si bujor. Aroma este subtila dar distincta. Parfumul respecta atat feminitatea cat si puterea.

Woman Fragrance

Pret: 136 lei

Apa de toaleta

Pentru barbati, eau de toilette. Un amestec tare de yuzu citrus, patrunjel, levantica si lemn de cedru. Sexi si masculin. Aceasta aroma proaspata are o putere masculina, care reflecta pofta de viata a sufletului. Fabricat in Franta. Elaborat exclusiv pentru HERBALIFE INTERNATIONAL OF AMERICA INC.

Soul

Pret: 104 lei

Parfum de toaleta

Parfum de toilette pentru barbati. Cu aroma de citrice cu iz puternic de menta si busuioc; proaspat si incitant. Pentru barbati cu spirit tanar si dinamic. Un amestec cuceritor pentru un barbat modern si echilibrat. Fabricat in SUA. Elaborat exclusiv pentru HERBALIFE INTERNATIONAL OF AMERICA INC.

 

Man Fragrance

Pret: 129 lei

Lotiune Tonica

Pentru femei, eau de parfum. O aroma romantica, ce face inima oricui sa cante. Amestec de nufar, flori de iedera, frunze proaspete de ceai verde si gardenia. Inspirat din puritatea naturii. Combinatia bogata in plante senzuale creeaza o nota dulce si sexi, la fel de complexa si misterioasa ca si inima. Fabricat in Franta. Elaborat exclusiv pentru HERBALIFE INTERNATIONAL OF AMERICA INC.

Heart

Parfumuri

Telefon:

0720.271947

Mariana Frunzulica

2009 ConsultantWellness.ro Toate drepturile rezervate

Informatiile prezentate in acest site se refera la stil de viata si alimentatie sanatoasa, nu reprezinta tratamente medicale si nu pot inlocui sfatul medicului.

 Produsele Herbalife nu sunt medicamente si nu au rolul de a vindeca boli si afectiuni cronice.

 Sunt alimente dietetice si suplimenti nutritivi din plante pentru o nutritie echilibrata. Nu contin conservanti si ingrediente animale, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control si nu contin componente daunatoare sanatatii. Pentru probleme grave de sanatate adresati-va medicului.

 Produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitori independenti autorizati.

Telefon: 0720.271947

0247.417536
Mariana Frunzulica consultant

Distribuitor Independent HERBALIFE

marianafrunzulica@yahoo.com