Nourifusion

Pret: 93 lei

Masca pe baza de argila

Preturile sunt exprimate in lei ! - contin TVA

 

Masca pe baza de argila care permite inlaturarea impuritatilor si a excesului de sebum. Chiar daca este o masca pentru toate tipurile de ten, persoanele cu ten cu tendinta spre ingrasare vor remarca un efect vizibil de reducere a grasimii de pe piele.

Masca NouriFusion pentru curatat

Pret: 93 lei

Masca hidratanta

Aceasta masca se potriveste pentru toate tipurile de ten, este deosebit de eficienta pentru pielea cu tendinta spre uscare, restabilindu-i echilibrul hidric.

Masca hidratanta NouriFusion

Pret: 66 lei

Lotiune Tonica

Toner usor, proaspat contribuie la hidratare si are actiune astringenta. Dupa curatare, cu ajutorul unui disc de vata, se aplica Lotiunea Tonica pe fata si gat, pentru a elimina resturile de impuritati si a tonifia pielea conferindu-i o senzatie proaspata si placuta.

Lotiune Tonica cu Multivitamine pentru ten normal spre uscare

Pret: 66 lei

Lotiune Tonica

Tonifica, contribuie la inchiderea porilor. Dupa curatare, cu ajutorul unui disc de vata, se aplica Lotiunea Tonica pe fata si gat, pentru a elimina resturile de impuritati si a tonifia pielea conferindu-i o senzatie proaspata si placuta.

Lotiune Tonica cu Multivitamine pentru ten normal spre ingrasare

Pret: 93 lei

Contine samburi de fructe

Inlatura delicat celulele moarte ale pielii. Spre deosebire de lotiunile dure, care contin particule din samburi de fructe, acest exfoliant fin inlatura delicat celulele moarte fara a traumatiza pielea.

Lotiune exfolianta NouriFusion

Pret:66 lei

Lotiune de curatat

Curata, indeparteaza machiajul si impuritatile. Pentru a-si putea manifesta frumusetea naturala, pielea noastra are nevoie de curatare dimineata si seara.

Lotiune de curatat cu Multivitamine pentru ten normal spre uscare

Gama NouriFusion

Telefon:

0720.271947

Mariana Frunzulica

Lotiune de curatat cu Multivitamine pentru ten normal ingrasare

Curata profund si eficient. Ajuta la indepartarea machiajului, impuritatilor si a surplusului de sebum. Datorita componetilor activi, imbunatateste textura si culoarea tenului. Uleiul de eucalipt are o actiune antimicrobiana si stimuleaza circulatia.

Lotiune de curatat

Pret:66 lei

Gel NouriFusion pentru pielea din jurul ochilor

Gelul pentru ochi se foloseste de obicei pe tot parcursul zilei pentru a oferi un sprijin suplimentar pielii obosite. El are o actiune racoritoare, improspateaza si tonifica pielea din jurul ochilor. De asemenea, permite reducerea cearcanelor.

Extract de castravete

Pret:103 lei

Crema NouriFusion pentru pielea din jurul ochilor

Aceasta crema densa si fina se potriveste pentru toate tipurile de ten. Are in componenta aloe si ulei de migdale pentru o hidratare eficienta a pielii din jurul ochilor. Permite reducerea ridurilor de expresie si creste flexibilitatea pielii.

Ulei de migdale

Pret:103 lei

Crema Hidratanta SPV15 cu Multivitamine ten normal uscat

O lotiune consistenta care hidrateaza si protejeaza pielea pe parcursul zilei.

Lotiune hidratanta

Pret:85 lei

Crema Hidratanta SPV15 cu Multivitamine ten normal gras

Mentineti pielea hidratata cu ajutorul unei Creme Hidratante potrivite. Aplicati crema pe pielea fetei si gatului, tamponand usor cu varfurile degetelor pe directia de jos in sus. Ofera pielii hidratarea necesara. Contine factorul de protectie solara SPF 15.

Lotiune hidratanta

Pret:85 lei

Crema de noapte Nourifusion

Crema de noapte NouriFusion contribuie la inlaturarea celulelor moarte si imbogateste pielea cu toate vitaminele si substantele nutritive, de care ea are mare nevoie pentru regenerarea in timpul somnului.

Pret:160 lei

Nourifusion Crema

2009 ConsultantWellness.ro Toate drepturile rezervate

Text Box: Comanda Produse
Text Box: Atentie!
Programele se recomanda doar de catre consultantul Herbalife in urma completarii fisei clientului (ce contine obiceiurile alimentare si eventualele probleme de sanatate). Aceste programe sunt stabilite in functie de necesitatile si posibilitatile fiecarei persoane. Produsele prezentate au rol orientativ.