Livrare

Cum cumpar

Telefon: 0720.271947

0247.417536
Mariana Frunzulica consultant

Distribuitor Independent HERBALIFE

marianafrunzulica@yahoo.com

 

 

Informatiile prezentate in acest site se refera la stil de viata si alimentatie sanatoasa, nu reprezinta tratamente medicale si nu pot inlocui sfatul medicului.

 Produsele Herbalife nu sunt medicamente si nu au rolul de a vindeca boli si afectiuni cronice.

 Sunt alimente dietetice si suplimenti nutritivi din plante pentru o nutritie echilibrata. Nu contin conservanti si ingrediente animale, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control si nu contin componente daunatoare sanatatii. Pentru probleme grave de sanatate adresati-va medicului.

 Produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitori independenti autorizati.

2009 ConsultantWellness.ro Toate drepturile rezervate

Cum cumpar: se poate face comanda de produse HerbaLife prin formularul COMANDA PRODUSE, sau direct la numarul de telefon 0720.271947 0247.417536 Mariana Frunzulica , sau la adresa de email: marianafrunzulica@yahoo.com.

 

Expedierea se face cu Posta Romana. Cu Posta Romana coletul va ajunge in 2-4 zile lucratoare la oficiul postal din zona dvs.
Trebuie sa solicitati coletul de la oficiul postal, indiferent daca veti primi sau nu avizul in cutia postala.

In colet se vor afla informatii despre modul de consum, recomandari pentru alimentatie, recomandari pentru un stil de viata mai sanatos, etc.

 

Vom comunica saptamanal telefonic, prin e-mail toata perioada cat vei consuma produse. Iti vom oferi consultanta, sprijinul necesar si iti vom monitoriza progresele.

 

 

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse HerbaLife.

Atentie!
Programele se recomanda doar de catre consultantul Herbalife in urma completarii fisei clientului (ce contine obiceiurile alimentare si eventualele probleme de sanatate). Aceste programe sunt stabilite in functie de necesitatile si posibilitatile fiecarei persoane. Produsele prezentate au rol orientativ.