comanda

Comanda Produse

Telefon: 0720.271947

0247.417536
Mariana Frunzulica consultant

Distribuitor Independent HERBALIFE

marianafrunzulica@yahoo.com

 

 

Informatiile prezentate in acest site se refera la stil de viata si alimentatie sanatoasa, nu reprezinta tratamente medicale si nu pot inlocui sfatul medicului.

 Produsele Herbalife nu sunt medicamente si nu au rolul de a vindeca boli si afectiuni cronice.

 Sunt alimente dietetice si suplimenti nutritivi din plante pentru o nutritie echilibrata. Nu contin conservanti si ingrediente animale, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control si nu contin componente daunatoare sanatatii. Pentru probleme grave de sanatate adresati-va medicului.

 Produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitori independenti autorizati.

2009 ConsultantWellness.ro Toate drepturile rezervate

Atentie!
Programele se recomanda doar de catre consultantul Herbalife in urma completarii fisei clientului (ce contine obiceiurile alimentare si eventualele probleme de sanatate). Aceste programe sunt stabilite in functie de necesitatile si posibilitatile fiecarei persoane. Produsele prezentate au rol orientativ.

ConsultantWellness - Mariana Frunzulica
Formular Comanda
Completati campurile de mai jos cu datele dvs. si in 24 ore un Consultant de Nutritie Herbalife va lua legatura cu dvs. Puteti suna si la numarul de telefon 0720.271947 - Mariana Frunzulica sau e-mail marianafrunzulica@yahoo.comNota: toate campurile sunt obligatorii

Nume*
E-mail*
Telefon*
Localitate
Varsta*
Inaltime*
Greutate*
Cum ati gasit site-ul?
Ocupatie*
Aveti consultant Herbalife?
Scrieti aici mesajul dvs./comanda*