Cum se consuma

Cum se consuma produsele HerbaLife

Telefon:  0720.271947

               0247.417536
Mariana Frunzulica — consultant

Distribuitor Independent HERBALIFE

marianafrunzulica@yahoo.com

 

 

Informatiile prezentate in acest site se refera la stil de viata si alimentatie sanatoasa, nu reprezinta tratamente medicale si nu pot inlocui sfatul medicului.

· Produsele Herbalife nu sunt medicamente si nu au rolul de a vindeca boli si afectiuni cronice.

· Sunt alimente dietetice si suplimenti nutritivi din plante pentru o nutritie echilibrata. Nu contin conservanti si ingrediente animale, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control si nu contin componente daunatoare sanatatii. Pentru probleme grave de sanatate adresati-va medicului.

· Produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitori independenti autorizati.

©2009 ConsultantWellness.ro — Toate drepturile rezervate

Atentie!
Programele se recomanda doar de catre consultantul Herbalife in urma completarii fisei clientului (ce contine obiceiurile alimentare si eventualele probleme de sanatate). Aceste programe sunt stabilite in functie de necesitatile si posibilitatile fiecarei persoane. Produsele prezentate au rol orientativ.

DIETE BAZATE PE ALIMENTATIE NATURISTA PENTRU SLABIRE SI ELIMINAREA CELULITEI

PRODUSELE HERBALIFE NU SUNT MEDICAMENTE. SUNT ALIMENTE NATURISTE, DIETETICE, ECOLOGICE SI ASIGURA O NUTRITIE ECHILIBRATA ORGANISMULUI.
Programul de slabire
Herbalife este foarte simplu, natural si sanatos !
Slabiti usor, fara foame !

In ce consta dieta Herbalife ?

Se recomanda trei mese echilibrate pe zi, consumate la interval de 5-6 ore:

· Se inlocuiesc doua mese pe zi cu un shake nutritiv si delicios preparat cu Formula 1.  Acest produs alimentar natural, renumit in intreaga lume, contine peste 50 de plante si ofera organismului o nutritie completa si echilibrata

· Se consuma mincare obisnuita o data pe zi la masa principala ( preferabil masa de prinz )

Inainte de fiecare masa se consuma tablete din plante care detoxifica organismul, vitaminizeaza si “topesc” grasimile

Un program Herbalife are efecte complementare de vitaminizare, detoxifiere, energizare si regenerare a organismului.

Orice program de slabire este dozat pentru
o cura de 30 de zile

In pretul unui program Herbalife pentru slabire sunt incluse urmatoarele produse:

· Doua mese pe zi preparate cu Formula 1 . Cu acest produs se pot prepara shakuri interesante, savuroase si consistente. O masa cu Formula 1 ofera echivalentul nutritiv existent intr-un kilogram si jumatate de mincare obisnuita.

· Produse din plante care detoxifica organismul, asigura o nutritie echilibrata si necesarul zilnic de vitamine, minerale si proteine: Formula 2, Pudra proteica si Cell Activator (Activator Celular).

· Produse din plante care au rolul de "topitori de grasimi" si contribuie la diminuarea tesutului adipos: Cell-u-loss, Thermo Complete, Thermojetics Herbal Concentate.

Produse pe baza de fibre care ajuta corpul sa nu mai asimileze grasimile, elimina deseurile si toxinele: .

Precizare: Pentru persoanele cu surplus mare de greutate, obisnuite sa manance mai mult, se recomanda 2 cutii Formula 1 pe luna .

Pe parcursul dietei veti constata ca nu va este foame, veti avea multa energie si buna dispozitie.

Cura de slabire Herbalife se bazeaza pe o multitudine de combinatii intre produse. Consultantul va poate recomanda diverse variante de programe in functie de particularitatile dvs.

Aveti posibilitatea sa comandati produse on-line sau sa beneficiati de consultanta personalizata. Daca nu ati mai consumat produse Herbalife solicitati sfatul specialistului inainte de a face comanda !